sambungan ceritera aku.....

kali ni aku lak anak yg kelima..aku ni mcm org tgh dlm family dan aku bnyk pendam simpan..selagi aku bleh kwal aku kawal...aku mungkin seorg yg pendendam..tp aku cuba untuk maafkan..insyaALLAH dlm family aku rpat dgn ayh ku yang ku panggil aboh..skrg dia kat hospital n i miss him so much!!!!.....aku dlm family pun suka perati adik2 aku kakka aku kalau doarg gaduh aku lah yg jd mangsa luahan perasaan ketidak puasan hati masing2....mungkin aku tau kakak aku nyer karakter ku biarkan saja ..huhuhu..paling kelako masa aku ngan kak nonie kak shamila pegi klcc shoping biasa la kak shamila aku nk shoping kat klcc je...aku lapar kita org pun [p mkn...kfc..mkn2..kak shamila ni jga bdn kak nonie plak jga pe pun nth aku xtau ..kuat mkn...kak shamila aku asingkan kulit ayam tu tetiba kak nonie nk ambik kulit tu,kak shamila marah2...weh kanser la katanyer kak nonie xkira nk juga!..gaduh plak depan aku..sal kulit ayam je pun..lalu kak shamila ambik kulit ayam tu dia tenyeh2..kt meja dia ckp biar2 ko xleh mkn...huhuhu..kak nonie tarik muka...adeh la...aku pun bg kulit ayam aku...xsampai hati lak aku...natah pe la kakak aku nih.
kak nonie2...bila cri bju mula la sedih xde saiz..adeh..aku ni nk kata pendiam xjuga tgk keadaan semasa ulut kau kalau bising aku pun xtau lah...aku dgn adik2 aku cam talk to the hand hahaha dolu2 la..skrg aku dah more tu understand people hahha.aku xsuka nk menonjolkan diri aku,

sambung nantilah...letih..hahahaha
1 Response
  1. suriya Says:

    weh..bila hang nak cite pasal member hang yang paling cun ni ha???wakaka...